Wegenwerken Hoogstraat

Vanaf 13 maart 2017 beginnen de wegenwerken aan de Hoogstraat. Er worden nieuwe rioleringen gelegd en de asfaltlaag wordt vernieuwd. Ook de voetpaden worden vernieuwd.

De eerste fase, 2de fase en 3de fase van de wegenwerken zijn afgerond. De nieuwe rioleringsbuizen liggen al klaar in de grond. Deze zijn ondertussen ook al aangesloten aan het rioleringsnet. De borduren, goten, en voetpaden zijn reeds afgewerkt. Op 6 juni wordt de steenslagfundering afgewerkt en op donderdag 8 juni wordt al de eerste laag asfalt aangelegd. Op maandag 12 juni wordt de toplaag afgewerkt en dit betekent zo goed als het einde van de werken.

De parking zal tijdens de afwerking moeilijker of niet bereikbaar zijn tijdens de week. Tijdens het weekend is de parking zeker bereikbaar!!!

 

Alvast onze excuses voor het ongemak.

Mvg Frederic

 

 

Betalen met je smartphone: Payconiq

Portefuille vergeten? Geen probleem, want in het Sportcentrum betaal je tegenwoordig gewoon met je gsm via de populaire app Payconiq.

Hoe dan?

Heel simpel, installeer op voorhand al de app Payconiq , open de app -> Selecteer het Sportcentrum ->  Vul het te betalen bedrag in -> code invoeren -> klaar is kees. Wij krijgen onmiddellijk een melding dat de betaling is goedgekeurd. Handig toch?!