Squash / Tafeltennis

Squash moet u beslist uitproberen. Deze intensieve sport laat stress en extra calorieën in het niets verdwijnen. Het racketsport vraagt een gezonde dosis concentratie, reactiesnelheid en achteraf een verkwikkende douche. Conditie en uithouding verzekerd. Het Sportcentrum Deerlijk heeft permanent 4 squashbanen ter beschikking. Het terrein en de benodigdheden worden verhuurd aan de receptie. Wij hebben alle materiaal ter beschikking om te verhuren, een racket is € 2, een balletje komt neer op € 0,5.

Probeer gerust ook eens onze nieuwe tafeltennis! Prijzen zijn dezelfde als squash, maar het materiaal is reeds inbegrepen!

 De squashterreinen zijn in deze coronaperiode vootlopig niet meer toegelaten

door dat onze zaak tijdelijk dicht is kan je de toiletten niet meer gebruiken sorry voor het ongemak

Deze prijzen zijn per half uur per terrein:

Maandag  & Dinsdag
Woe - Do - Vrij
Zaterdag Zondag

 

16u - 23u: €8 (online = € 7)

 

16u - 23u: €8 (online = € 7)

11u - 23u: 8 €        (online = € 7 )             

                                                                

10 u - 21u: € 8   (online = € 7 )

 Online reserveren (tot en met 23h!):

Beste squashvrienden  voorlopig kan er niet meer worden gespeeld tot nader order en ik denk tot februari tot onze grootste spijt

daarom gelieve niet meer te reserveren  !!!!!!!!!!

 

Reserveren kan tegenwoordig online voor iedereenDit is trouwens goedkoper tijd . Zo betaalt u dan maar € 7 ipv € 8 per half uur.

Via email kan er niet gereserveerd worden, dit vanwege de praktische kant voor beide partijen. Gelieve te bellen naar ons nummer 056/72 77 11 bij vragen of problemen.

Bij annulatie binnen de 24u, wordt uw geld niet teruggestort, dit om misbruik te voorkomen en iedereen kans te geven om te komen squashen.

 

Reserveren met een account Krediet verhogen: klik rechtboven op je boekingspagina op "mijn profiel" -> profiel weergeven -> krediet verhogen.
 
 Eenmalig of startende spelers?
Klik hier om account aan te maken Betaling gaat als volgt: klik rechtsboven op de boekingspagina op mijn profiel (icoontje) -> profiel weergeven -> krediet verhogen.